tirsdag den 23. juni 2009

Fem gode "kaffebarer" i Prag - Amsterdam Style

Er du til små barer med sildte møbler og nyder gerne en Spliff i ny og næ?

Så er her er en hurtig liste over 5 gode muligheder i Prag.

Hapu i Zizkov er en super lille (et lille lokale) cocktailbar med et godt mix af expats og lokale unge. Stedet er som regelt godt fyldt i weekenden så det kan godt være svært at få en plads i en af de to slidte sofaer i lokalet. De er rigtig gode til cocktails og servere bla en ret hæftig Cuba Libre med Havana Club...Naturligvis. Duften af "græs" er ikke usædvanlig i weekenden.Zero Bar ligger et sted kast fra Old Town Square. Ikke unormalt af der blivet fyret et eller andet tobak af i baren. Gæster rister og ruller gerne i baren uden problemer.

Bukowski's, også beliggende i Zizkov bydelen er omkaldt efter kultforfatteren (Nu afdød). Vinflasker som lamper og gamle møbler du finder på genbrugspladsen. Alt respekt for genbrug i disse grønne tider.

Rygerum eller Smoking Room som det bliver kaldt af stamgæster ser man igennem fingre med at det blivet rullet en spliff eller puffet lidt på en snade. Bare det foregår i "rygerummet" som er en lille semilukket lounge/lokale som er placeret i det ene hjørne af baren.
Barstenden har med garanti også ekstra papir hvis du er løbet tør eller bare er helt håbløs til at rulle og går igennem en pakke Smoking Paper Black per jay.

Bukowski's har desuden rigtig billige øl visse sø
ndage mellem 19-22. Her serveres et glas staropramen til små 2 danske kroner.Blue Light Jazz Bar på lillesiden et et cool lille hangout faa minuter fra karlsbroen og alt turist kaos. Væggende af præget at gæsters haandskrift gennem barens mere en 12 aarge levetid. Væggende er nærmest en mozaik at beskeder fra gæster fra det meste af verdenen. Musikken er en blanding mellem moderne jazz til den elektoniske jazz genre. St germain, ect høres gerne fra ipoden.Tulip Cafe Prag 1 har udover baren også udendørs severing hvor menuen staar på simpel cafemad. Nok det der kommer tættest på en regulær kaffebar og hvad det indebær som man finder i
Amsterdam. Mere behøver jeg vist ikke sige.
Her ligger de
Fem gode barer i Prag

Ingen kommentarer: